Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

SERVICII


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

SERVICII FURNIZATE

GISTEL TIRES TE AJUTA SA REPARI DEFECTIUNILE APARUTE LA MASINA TA !
Ne pare rau sa aflam ca ai probleme cu masina ta. Ce ne puteti spune de problema aparuta ? Face un zgomot ciudat ? Aveti probleme la accelerare ? Ati observat ca trebuie sa apasati mai tare pe pedala de frana pentru a incetini vehiculul dumneavoastra ? Cu cat ne spuneti mai multe despre autovehiculul dumneavoastra cu atat mai rapid si mai precis putem diagnostica problema.
Nu sunteti sigur cum sa descrieti defectele ?
Suntem bucurosi sa vii in service-ul nostru sa facem o diagnosticare impreuna.

FI DETALIAT
Da-ne cat mai multe informatii despre vehiculul dvs, nu omiteti nimic, nu este o prostie sa incerci sa imiti un anumit zgomot produs de autovehiculul dvs. Le-am auzit pe toate. Spune-ne daca problema apare numai la anumite viteze, daca problema apare dupa ce a rulat o anumita perioada de timp, daca zgomotul apare la franare sau daca face zgomote ascutite.

FI MINUTIOS
Spune specialistului de la Gistel daca ati mai avut probleme cu vehiculul dumneavoastra. Asigurati-va ca mentionati daca problema aparuta a mai avut loc si inainte, sau daca vehiculul dumnevoastra a suferit vre-o lucrare mecanica recenta.

FI RABDATOR
Identificarea unui defect poate dura ceva timp. Specialistul nostru va face o secventa completa de diagnosticare pentru a identifica sursa problemei si pentru a lua o decizie cum sa o rezolve.

FI INFORMAT
Ai achizitionat de curand autovehiculul si vrei sa iei o decizie informata asupra problemelor curente sau asupra celor ce pot sa apara pe viitor ? Vino sa facem o diagnosticare completa a vehiculului dumneavoastra.

SFATURI
Inainte de a pleca la drum asigurati-va ca autovehiculul dumneavoastra se afla intr-o forma buna de rulare.
La Gistel Tires putem sa va facem o diagnosticare completa asupra intretinerii periodice.
Daca esti in cautarea unui service profesionist complet de intretinere si reparatii sau daca aveti nevoie de cineva de incredere care sa va rezolve toate problemele mecanice aparute, specialistii nostri va stau la dispozitie.

IMPORTANTA PRESIUNII IN PNEURI

Exista multe informatii disponibile pe piata, dar cel mai corect mod de a determina modul corect de afla care este presiunea care este ceruta in anvelope este de a consulta specificatiile producatorului. Fiecare vehicul este proiectat de catre producator cu anumite tipuri de anvelope si cu o anumita presiune in roti. Presiunea recomandata in anvelope mai poate fi afisata la anumite vehicule printr-un colant lipit pe interiorul usii. Presiunile afisate pe colant sunt cele maxime la care anvelopa poate fi umflata, dar nu neaparat presiunea ideala.
O presiune incorecta in anvelope poate fi cauza unui consum de conbustibil mai mare, duce deasemeni la o uzura mai rapida a acesteia si poate determina defectarea mai rapida a sistemelor de suspensie.

EFICIENTIZAREA CONSUMULUI DE COMBUSTIBIL

Cum tendinta actuala a preturilor la combustibil este de crestere, soferii sunt in cautare de solutii pentru un consum cat mai eficient. Ceea ce unii nu realizeaza este ca se pot face mai multe lucruri in sensul de economie de bani, nu decat sa vaneze un pret bun la statia de alimentare auto. Majoritatea acestor alternative se cer a fi folosite in paralel pentru a benefia de un consum de combustibil cat mai mic si de un randament cat mai eficient.
Aici sunt doar cateva modalitati de a profita pe deplin de combustibilul achizitionat:
- Eliminarea elementelor de tuning deoarece unele dintre ele modifica carat\cteristicile aerodinamice a vehiculului;
- Intretinerea sistematica a unor componente ale vehiculului cum ar fi filtru de aer. Un filtru de aer murdar face ca motorul sa nu primeasca necesarul de aer pentru arderile de gaze, deci motorul nu va rula eficient.
- Pneurile umflate la o presiune corecta. Unele studii arata ca 1 din 4 soferi ruleaza cu pneurile umflate incorect, ceea ce poate duce la un consum cu pana la 10% mai mare. Presiunea in roti este bine sa se masoare la nu mai mult de 1 km de rulare. Un alt inconvenient este ca reduce si timpul de viata al anvelopelor.
- Conducerea la un nivel de viteza moderat. Cu cat accelerati mai tare cu atat mai mult combustibil consumati. O modalitate buna de conservare a combustibilului este sa se urmeze pur si simplu indicatoarele de viteza. Accelerarea trebuie sa fie cat mai usoara si sa se elimine agresivitatea pe parcursul calatoriei iar decelerarea sa fie lina, fara sa se foloseasca prea mult frana.
- Eliminarea greutatilor inutile din autovehicul este iar o modalitate de economie a consumului.
- Reducerea timpului de mers la relanti. Este de preferat sa opriti motorul pe perioadele lungi de stationare. Pornirea autovehicului va necesita tot atat combustibil cat este necesar pentru rularea la relanti pentru jumatate de minut.
- Folosirea aerului conditionat numai cand este necesar si nu doar ca un simplu ventilator va ajuta sa economisiti combustibil.
- Achizitionarea combustibilului dimineata. Cand este achizitionat la temperaturi mai scazute, desi cantitatea sau volumul de combustibil este aceeasi, creste densitatea produsului.